Puuhr Team 2020
Scroll-down

OVER ONS

Welkom bij PuuHR!

In februari 2016 hebben we met veel enthousiasme PuuHR opgestart, met de volledige ontzorging van uw HR-beleid als belangrijkste doelstelling. We focussen hierbij op kostenbewuste tewerkstelling via retroactieve en proactieve subsidiemaatregelen. Hiernaast bieden wij gepersonaliseerd sociaal-juridisch maatwerk voor uw organisatie. Ook het volledig payrollproces verzorgen wij graag voor u. Voor het stroomlijnen van uw strategisch personeelsbeleid kunt u eveneens bij ons terecht.

null

ONZE VISIE

PuuHR staat erop nauw samen te werken met haar klanten. Een rechtstreekse lijn met uw vaste contactpersoon vermijdt het ‘nummergevoel’. Wij houden van een directe communicatie en staan garant voor een vlotte en persoonlijke samenwerking.

null

ONZE DOELSTELLING

Een zorgeloos loonbeleid voor u opzetten is onze grootste doelstelling. We doen dit kostenbewust, gebruikmakend van alle mogelijke subsidies en volledig conform de wet. U als klant staat hierbij centraal. Verder op onze website krijgt u alle informatie en details over onze diensten. Benieuwd naar welke optimalisaties PuuHR voor uw bedrijf kan realiseren? Neem vrijblijvend contact op. We kijken er alvast naar uit met u samen te werken. 

TEAM