Marc Corijn

Zaakvoerder

marc@puuhr.be

Sinds juli 2018 ben ik bij PuuHR gestart als zaakvoerder om de uitbreiding van de diensten in goede banen te leiden. Zo kunnen we met het hele team tot een volledige HR-ontzorging komen voor onze klanten. Als organisatiepsycholoog heb ik reeds meer dan 25 jaar ervaring in het  strategisch en operationeel HR-beleid. Daarbij begeleidde ik succesvol zowel “turn around” projecten als “greenfield” startups.  De voorbije 3 jaren was ik, als oprichter van HRMvoorKMO, vooral actief op het vlak van vernieuwende arbeidsorganisatie binnen KMO’s. Daarbij wist ik een erkenning te bekomen als dienstverlener binnen de KMO-portefeuille, dit zowel voor opleiding als adviesverlening.


kris@puuhr.beAls oprichter ben ik terecht fier op wat we met onze jonge organisatie tot op de dag van vandaag hebben bereikt. Eindelijk kunnen we in praktijk brengen waar we al jarenlang aandacht voor hebben: het beheersbaar houden van loonkost en het optimaal benutten van steunmaatregelen door de overheid aangeboden aan werkgevers. Hierbij kijken we zowel terug naar het verleden als naar de toekomst.

In een volgende stap wensen we over te gaan tot een volledige HR-ontzorging van onze klanten. We hebben de mogelijkheid daarbij stap voor stap te groeien en dit op maat van onze klanten. Het wordt een mooi verhaal. Zonder enige twijfel.
Ik voel dat mijn jarenlange ervaring op directieniveau binnen bedrijven en sociaal secretariaten me elke dag van pas komt. Ondertussen hebben we een mooi team uitgebouwd waarbinnen ieders ervaring en competentie ten volle wordt benut !
Tevens doceerde ik aan verschillende opleidingsinstellingen. We zullen op termijn dan ook een opleidingsaanbod uitwerken, tevens….op maat van onze klanten.

Wat PuuHR boeiend maakt, is dat wij een flexibele organisatie zijn in volle groei die vlot kan inspringen op de noden van de markt.