Lise Gielen

HR-projectmedewerker

Enkele jaren geleden startte ik mijn loopbaan als HR consultant binnen een interimkantoor. Na een jaar hierin gewerkt te hebben heb ik besloten het soft-HR stuk achter mij te laten en me te verdiepen in de hard-HR. Zo kwam ik terecht binnen een ingenieursbureau als HR-verantwoordelijke en opleidingscoördinator. Hier vond ik mijn werkpassie binnen payroll en sociaal-juridische wetgeving.

Eind 2019 startte ik als HR-projectmedewerker binnen puuhr, hier zet ik mijn schouders mee onder het payroll verhaal. Het persoonlijk contact, de korte opvolging naar klanten toe en het team dat iedere dag het beste van zichzelf geeft zijn de aspecten die me meteen hebben overtuigd van het verhaal van puuhr.

Buiten zorgen dat de payroll in goede banen loopt hou ik me ook bezig met het coördineren van onze opleidingen, marketing, social media en het uitzoeken van retroactieve RSZ kortingen voor onze klanten.

Persoonlijk contact en directe bereikbaarheid zijn belangrijk voor ons.

Je kan me steeds bereiken via mail lise@puuhr.be of telefonisch op het nummer 0493/40.76.43.

Schrijf je ook zeker in op onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de belangrijkste nieuwigheden inzake tewerkstelling en personeelsbeleid.

https://www.puuhr.be/category/nieuws/