Kim Spruyt

Commercieel Verantwoordelijke

Ik leerde Kris kennen toen ik werkte als HR-verantwoordelijke in een bouwbedrijf in de Kempen. Ik ben steeds getriggerd geweest door subsidies en had de vrijheid om in ondernemingen verschillende subsidies uit te werken. In 2014 startte ik een bijberoep om ook andere ondernemingen de weg te leiden naar subsidiemogelijkheden.
Tijdens datzelfde jaar kreeg ik een mail van Kris waaruit bleek dat er tevens de mogelijkheid bestond om retroactief subsidies te recupereren. Ik had daar nog nooit van gehoord en nam de proef op de som bij mijn toenmalige klanten. Het bleek succesvol. Vanaf toen ontstond er een samenwerkingsverband tussen Kris en mezelf. Eind 2015 besloten Kris en ik om onze kennis te bundelen. Februari 2016 hielden we onze onderneming ‘puuhr’ boven de doopvont en gingen we aan de slag.

Wat me boeit aan puuhr is het feit dat we kunnen kiezen welke richting we opgaan en in welke diensten we ons verder kunnen ontplooien. We starten vanuit onze passies en talenten en bouwen daarop verder.

Zo is het ook duidelijk dat onze talenten ervoor zorgen dat onze klanten een onmiddellijke meerwaarde ervaren binnen hun organisatie.

Persoonlijk contact en directe bereikbaarheid zijn belangrijk voor ons.

Je kan me bereiken via mail kim@puuhr.be, telefonisch op het nummer 0472/09 66 69.

Schrijf je ook zeker in op onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de belangrijkste nieuwigheden inzake tewerkstelling en personeelsbeleid.

https://www.puuhr.be/category/nieuws/