DIENSTEN

Specialist in HR

Als specialist in HR wil PuuHR ondernemers bijstaan om een kostenbewust en waterdicht loonbeleid op te zetten. Zijn alle subsidies optimaal benut? Gemiste kansen worden daarbij retroactief rechtgezet. Daarnaast krijgt u concreet advies over uw loonbeleid en hoe dit optimaal in te zetten binnen de bestaande wetgeving. Een overzicht van onze diensten.

SUBSIDIES

PuuHR bekijkt voor u welke subsidies interessant zijn voor uw bedrijf. De mogelijkheden zijn legio, maar wij helpen u graag door de bomen het bos te zien. Of het nu gaat om het optimaliseren van tewerkstellingsmaatregelen of het opmaken van een subsidiedossier dat bij een overheidsdienst moet ingediend worden, wij verzorgen het hele verhaal voor u.

PAYROLL

PuuHR beheert uw payroll van A tot Z indien u dat wenst. Onze vakkennis en de nauwkeurigheid van ons team zorgen ervoor dat u dit met een gerust hart uit handen kunt geven. Ook indien u louter een controle wenst kunnen wij u helpen. Zo kijken wij voor u na of alles correct verloopt en of er misschien nog een optimalisatie van de loonmassa mogelijk is.

SOCIAAL-JURIDISCH

PuuHR begeleidt u graag doorheen de vele wetten en reglementeringen die ons kleine land rijk is. Samen zorgen we zo voor een optimaal HR-beleid binnen uw organisatie. Uw contactpersoon beantwoordt al uw vragen op een duidelijke en gerichte manier. Zo wordt u snel en efficiënt langs allerhande mogelijke obstakels geloodst.

STRATEGISCH

PuuHR helpt u bij het opzetten van het voor u best passende personeelsbeleid, met actieve beheersing van uw personeelskosten. Wij beseffen net als u het onnoemelijke belang van een gezond en gelukkig team. Zowel bij organisatorische beleidsvraagstukken als bij individuele casussen zoeken wij naar de beste oplossing voor u en uw personeel.