DIENSTEN

Specialist in HR

Als specialist in HR wil PuuHR ondernemers bijstaan om een kostenbewust en waterdicht loonbeleid op te zetten. Zijn alle subsidies optimaal benut? Gemiste kansen worden daarbij retroactief rechtgezet. Daarnaast krijgt u concreet advies over uw loonbeleid en hoe dit optimaal in te zetten binnen de bestaande wetgeving. Een overzicht van onze diensten.

RETROACTIEVE SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

Samenwerken met PuuHR is een antwoord krijgen op de vraag: heeft uw organisatie alle tewerkstellingsmaatregelen van uw werknemers optimaal benut? Zijn er nog subsidiemogelijkheden voor bepaalde doelgroepen mogelijk? Bovendien ondersteunen we u met een uitgebreid leerrapport om in de toekomst zelf aan de slag te gaan. Zonder financiële risico’s en zonder extra werkdruk.

PROACTIEVE SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

Het subsidielandschap in België wijzigt voortdurend. Vaste waarden worden afgevoerd en nieuwe mogelijkheden bieden zich aan. PuuHR houdt de vinger aan de pols en vertelt tijdens een kennismakingsgesprek graag welke subsidies voor uw onderneming interessant kunnen zijn. Nu en in de toekomst.

SOCIAAL-JURIDISCH MAATWERK

Een kostenbewuste tewerkstelling organiseren is één zaak. Maar daarmee is de kous niet af. Het meest optimale loonbeleid opzetten binnen de doolhof van wetten en reglementen is weer een andere uitdaging. PuuHR neemt u bij de hand en loodst u langs alle obstakels. Zo kan u in vertrouwen blijven groeien.